Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

De European Darts Open is één van de Euro Tour-toernooien. Het deelnemersveld van zo'n evenement bevat 48 spelers, waaronder de top-16 van de wereldranglijst en de beste zestien spelers op de Pro Tour-ranking.

Van Gerwen en Noppert zijn op basis van hun notering op de Pro Tour Order of Merit geseed op de European Darts Open en hebben een vrijstelling in de eerste ronde.

Van Duijvenbode, Van Veen en Van Barneveld moeten het toernooi vanaf de eerste ronde beginnen. Vincent van der Voort slaagde er niet in om zich via het Tour Card-kwalificatietoernooi te plaatsen voor dit toernooi.


Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top