Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

De European Darts Open is één van de Euro Tour-toernooien. Het deelnemersveld van zo'n evenement bevat 48 spelers, waaronder de top-16 van de wereldranglijst en de beste zestien spelers op de Pro Tour-ranking.

Van Gerwen en Noppert zijn op basis van hun notering op de Pro Tour Order of Merit geseed op de European Darts Open en hebben een vrijstelling in de eerste ronde.

Van Duijvenbode, Van Veen en Van Barneveld moeten het toernooi vanaf de eerste ronde beginnen. Vincent van der Voort slaagde er niet in om zich via het Tour Card-kwalificatietoernooi te plaatsen voor dit toernooi.


Vier Dart Kings niet voorbij eerste ronde op World Grand Prix

08 October 2024

De World Grand Prix is snel afgelopen voor de vier Dart Kings die zich hadden geplaatst voor het unieke dubbel-in dubbel-uit toernooi. Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Gian van Veen verloren allemaal in de eerste ronde.

Van Gerwen maakt bij Players Championship 21 een einde aan titeldroogte

18 September 2024

Michael van Gerwen heeft het 21ste Players Championship-toernooi van het seizoen op zijn naam geschreven. Het is voor 'Mighty Mike' zijn eerste rankingtitel van 2024 en zelfs zijn eerste Pro Tour-titel sinds mei 2023. Deze titel levert hem bovendien 15.000 pond op voor de wereldranglijst.

Scroll to top