Vijf van de zes Dart Kings automatisch geplaatst voor Euro Tour 9 & 10

Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zullen later dit jaar hun opwachting maken op de German Darts Championship en Flanders Darts Trophy. Zij hebben hiervoor een uitnodiging gekregen van de PDC.

De German Darts Championship en Flanders Darts Trophy maken onderdeel uit van de PDC European Tour. Voor elk Euro Tour-toernooi wordt de top-16 van de wereldranglijst en de top-16 van de Pro Tour Order of Merit automatisch uitgenodigd.

Van Gerwen, Noppert en Van Veen behoren bij beide toernooien tot de top-16 geplaatste spelers en stromen deze evenementen vanaf de tweede ronde in. Van Barneveld en Van Duijvenbode moeten vanaf de eerste ronde starten.

De German Darts Championship vindt van 30 augustus tot en met 1 september plaats in Hildesheim. Een week later is van 6 tot en met 8 september de Flanders Darts Trophy in Antwerpen.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top