Viertal van TOTO Dart Kings doen gooi naar titel op German Darts Grand Prix

Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort doen tijdens het paasweekend mee aan de German Darts Grand Prix in München, waar het derde Euro Tour-toernooi van 2022 wordt gespeeld.

Viertal van TOTO Dart Kings doen gooi naar titel op German Darts Grand Prix

Van Gerwen en Van Duijvenbode behoren tot de top-16 van de Pro Tour Order of Merit en hadden zich daardoor automatisch geplaatst voor de German Darts Grand Prix. Zij stromen het toernooi zondag vanaf de tweede ronde in. Van Gerwen speelt tegen de winnaar uit het duel tussen Chris Dobey en John O'Shea, terwijl Van Duijvenbode tegenover Boris Krcmar of Luke Woodhouse staat.

Van Barneveld en Van der Voort wisten het kwalificatietoernooi voor Tour Card-houders door te komen om zich te kwalificeren voor dit evenement. Voor hen begint het toernooi in de eerste ronde op zaterdag. Barney opent zijn toernooi tegen James Wilson, en Van der Voort werd bij de loting gekoppeld aan landgenoot Jeffrey de Zwaan. 

De zestien winnaars van de eerste ronde op zaterdag, spelen een dag later tegen de top-16 van de plaatsingslijst. Op maandag wordt de German Darts Grand Prix afgemaakt met de derde ronde in de middagsessie, gevolgd door de kwartfinales, halve finales en de finale in de avondsessie.


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top