Vier spelers van Team TOTO Dart Kings naar kwartfinales op TOTO Dutch Darts Masters

In een uitverkochte Maaspoort in Den Bosch zijn vier spelers van Team TOTO Dart Kings doorgedrongen tot de kwartfinales op de TOTO Dutch Darts Masters. Zij gaan zaterdagavond verder strijden om de titel van dit World Series-toernooi.

Meteen in de eerste partij van de avond werd de toon gezet door Danny Noppert, die een knappe 6-2 overwinning wist te boeken op wereldtopper Nathan Aspinall. 'The Freeze' gaat bij de laatste acht spelen tegen teamgenoot Gian van Veen, die een fraaie prestatie neerzette tegen oud-wereldkampioen Michael Smith en met 6-3 won van 'Bullyboy'.

Ook Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld gaan elkaar tegenkomen in de kwartfinales. Van Gerwen zegevierde met 6-1 tegen teamgenoot Vincent van der Voort in de eerste ronde. Van Barneveld overleefde twee matchdarts tegen Rob Cross, en won uiteindelijk met 6-5 van de Engelsman.

Naast Van der Voort wist Dirk van Duijvenbode ook niet voorbij de eerste ronde te komen. De Westlander ging met 6-2 onderuit tegen tienersensatie Luke Littler.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top