Van Veen komt tot de kwartfinales bij Players Championship 29

Gian van Veen heeft zich opnieuw sterk laten gelden tijdens het 29ste Players Championship-toernooi van het seizoen. Daags na zijn sensationele halvefinaleplaats tijdens het EK Darts, haalde hij in Barnsley de laatste acht. 

De darter uit Poederoijen toonde zich uiterst koelbloedig op de belangrijke momenten. Zijn wedstrijden tegen Jim Williams, Rusty-Jake Rodriguez, Madars Razma en Ross Smith werden allemaal met 6-5 gewonnen. In de kwartfinales bleek oud-wereldkampioen Gerwyn Price uiteindelijk met 6-1 te sterk.

Raymond van Barneveld had ook een goede dag met een plek bij de laatste zestien. Na zeges op George Killington (6-2), Ricky Evans (6-4) en Darius Labanauskas (6-2), strandde hij tegen Ryan Searle (6-5).

Danny Noppert begon het toernooi met een 6-4 overwinning op Scott Williams, maar ging daarna met 6-3 onderuit tegen een sterk spelende Ian White. Michael van Gerwen en Vincent van der Voort verloren in de eerste ronde van respectievelijk Lee Evans (6-4) en Keegan Brown (6-4).


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top