Van Veen debuteert dit weekend als Dart King in Hildesheim

Vier van onze Dart Kings zijn dit weekend te bewonderen in het Duitse Hildesheim voor de German Darts Championship. Gian van Veen zal hier zijn debuut maken als lid van ons professionele dartsteam.

Naast Van Veen doen ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort mee aan de German Darts Championship. Dit evenement geldt als het laatste Euro Tour-toernooi van het seizoen.

Na dit toernooi krijgt de top-32 van de Euro Tour Order of Merit een uitnodiging om eind oktober deel te nemen aan de European Championship in Dortmund.

Van Gerwen, Van Duijvenbode, Noppert, Van Veen en ook Raymond van Barneveld zijn al zeker van deelname aan het EK Darts. Van der Voort heeft nog een minieme kans om een startplek te bemachtigen. 'The Dutch Destroyer' zal dan de German Darts Championship moeten winnen.

De loting voor de German Darts Championship wordt op donderdag 12 oktober verricht. Van Veen en Van der Voort stromen het toernooi vanaf de eerste ronde in. Van Gerwen, Van Duijvenbode en Noppert hebben een bye in de eerste ronde en zijn rechtstreeks toegelaten tot de tweede ronde. 


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top