Van Gerwen wint onder toeziend oog van dochter: 'Ze vroeg of ze darten kon komen kijken'

Michael van Gerwen had zaterdag een bijzondere gast in het publiek zitten. Zijn dochter Zoƫ kwam namelijk kijken naar zijn tweederondepartij op de Dutch Darts Championship

Zij zag hoe haar vader met 6-2 wist te winnen van Jelle Klaasen en bovendien een uitstekende wedstrijd speelde. Na afloop vertelde Michael dat het een tijdje geleden was dat zijn dochter in het publiek zat.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top