Van Gerwen weet eerste tegenstander voor Queensland Darts Masters

Michael van Gerwen is in de eerste ronde van de Queensland Darts Masters gekoppeld aan Bailey Marsh, zo blijkt uit de loting voor het World Series-toernooi in Townsville.

De Queensland Darts Masters is het eerste van in totaal drie World Series-toernooien in 'Down Under' deze maand. Volgende week volgt nog een evenement in Wollongong, waarna de oversteek wordt gemaakt naar de Nieuw-Zeelandse stad Hamilton voor de New Zealand Darts Masters.

Van Gerwen speelde eerder van 2013 tot en met 2019 achttien World Series-toernooien in Oceanië, waarvan hij er vier won. Zijn komende tegenstander Marsh maakt zijn debuut op het PDC-podium.

De 20-jarige Marsh is de kampioen van West-Australië, en maakt later dit jaar ook zijn opwachting tijdens het PDC-jeugdwereldkampioenschap.


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top