Van Gerwen verliest van Wright op Nordic Darts Masters

Michael van Gerwen is bij de Nordic Darts Masters in de kwartfinales uitgeschakeld voor Peter Wright. 'Mighty Mike' vocht zich nog goed terug na een achterstand, maar moest zich met 10-9 gewonnen geven.

Het World Series-toernooi in Kopenhagen was het eerste toernooi van het nieuwe seizoen voor Van Gerwen. Helemaal fris van een vakantie in Curaçao landde 'Mighty Mike' op vrijdagmiddag in de Deense hoofdstad.

Diezelfde avond moest de Nederlander al in actie komen. In de eerste ronde werd de Zweedse darter Andreas Harrysson met 6-3 verslagen voor een plek bij de laatste acht.

In die ronde trof hij zijn grote rivaal Wright. De Schot kwam op een 3-1 en 7-4 voorsprong, maar in beide gevallen wist Van Gerwen die achterstand ongedaan te maken. Bij een stand van 9-9 moest er een beslissende leg komen. Onze landgenoot begon deze leg niet goed met vier beurten zonder triple en zag Wright vervolgens de overwinning pakken. 


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top