Van Gerwen, Van Duijvenbode, Noppert en Van der Voort weten hun (mogelijke) tegenstanders op Dutch Darts Championship

Van 27 tot en met 29 mei wordt de Dutch Darts Championship gespeeld in de IJsselhallen in Zwolle. Met Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Vincent van der Voort zijn vier van onze vijf spelers aanwezig tijdens dit Euro Tour-toernooi.

Van Gerwen, Van Duijvenbode, Noppert en Van der Voort weten hun (mogelijke) tegenstanders op Dutch Darts Championship

Noppert en Van der Voort moeten het toernooi vanaf de eerste ronde starten en spelen beiden hun partij op vrijdagavond.

Noppert treft landgenoot Arjan Konterman, terwijl ook Van der Voort tegenover een andere Nederlander staat. 'The Dutch Destroyer' werd bij de loting gekoppeld aan Danny Jansen.

Van Gerwen en Van Duijvenbode stromen het toernooi zaterdag vanaf de tweede ronde in. Van Gerwen bijt het spits af tegen de winnaar uit het duel tussen Sebastian Bialecki en Jelle Klaasen. Van Duijvenbode moet aanleggen tegen Mickey Mansell of Niels Zonneveld.

Foto: Kais Bodensieck/PDC Europe


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top