Van Gerwen treft Whitlock bij World Series in Wollongong

Michael van Gerwen heeft bij de loting voor de New South Wales Darts Masters één van de zwaarst mogelijke tegenstanders getroffen. 'Mighty Mike' werd gekoppeld aan Simon Whitlock. 

Whitlock is bij het World Series-toernooi in Wollongong één van de drie Tour Card-houders aan de zijde van de acht Oceanische qualifiers. 'The Wizard' wist ook verrassend de vier laatste ontmoetingen met de Nederlander allemaal te winnen. 

Deze zeges dateren wel allemaal uit 2020 en 2021. Dit seizoen lijkt Van Gerwen zijn oude topvorm echter weer te hebben hervonden, met eindzeges in onder meer de Premier League Darts en op de World Matchplay. Afgelopen week wist Van Gerwen ook het World Series-toernooi in Queensland op zijn naam te schrijven.

De New South Wales Darts Masters begint op vrijdag 19 augustus. Het duel tegen Whitlock begint naar verwachting tussen 14:00 en 14:15 uur.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top