Van Gerwen treft Whitlock bij World Series in Wollongong

Michael van Gerwen heeft bij de loting voor de New South Wales Darts Masters één van de zwaarst mogelijke tegenstanders getroffen. 'Mighty Mike' werd gekoppeld aan Simon Whitlock. 

Whitlock is bij het World Series-toernooi in Wollongong één van de drie Tour Card-houders aan de zijde van de acht Oceanische qualifiers. 'The Wizard' wist ook verrassend de vier laatste ontmoetingen met de Nederlander allemaal te winnen. 

Deze zeges dateren wel allemaal uit 2020 en 2021. Dit seizoen lijkt Van Gerwen zijn oude topvorm echter weer te hebben hervonden, met eindzeges in onder meer de Premier League Darts en op de World Matchplay. Afgelopen week wist Van Gerwen ook het World Series-toernooi in Queensland op zijn naam te schrijven.

De New South Wales Darts Masters begint op vrijdag 19 augustus. Het duel tegen Whitlock begint naar verwachting tussen 14:00 en 14:15 uur.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top