'Van Gerwen topfavoriet voor titel op World Matchplay'

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode doen van 16 tot en met 24 juli mee aan de World Matchplay in Blackpool. Op papier hebben zij het goed getroffen bij de loting voor de eerste ronde.

Onze partners van Darts Orakel hebben de winstkansen berekend van onder meer Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode op de World Matchplay. Alle drie zijn ze favoriet om hun eerste wedstrijd te winnen. 

Het duel tussen Dirk van Duijvenbode en Ryan Searle ligt naar verwachting het dichtst bij elkaar. Toch rekent Darts Orakel op een winstkans van 53.4 procent voor Van Duijvenbode. Danny Noppert daarentegen, is met 75.9 procent zwaar de favoriet tegen Brendan Dolan.

De winstkans van Michael van Gerwen in de eerste ronde tegen Adrian Lewis wordt ingeschat op 72.5 procent. Volgens Darts Orakel is Van Gerwen met 16.1 procent ook de grootste favoriet voor de titel.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top