'Van Gerwen topfavoriet voor titel op World Matchplay'

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode doen van 16 tot en met 24 juli mee aan de World Matchplay in Blackpool. Op papier hebben zij het goed getroffen bij de loting voor de eerste ronde.

Onze partners van Darts Orakel hebben de winstkansen berekend van onder meer Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode op de World Matchplay. Alle drie zijn ze favoriet om hun eerste wedstrijd te winnen. 

Het duel tussen Dirk van Duijvenbode en Ryan Searle ligt naar verwachting het dichtst bij elkaar. Toch rekent Darts Orakel op een winstkans van 53.4 procent voor Van Duijvenbode. Danny Noppert daarentegen, is met 75.9 procent zwaar de favoriet tegen Brendan Dolan.

De winstkans van Michael van Gerwen in de eerste ronde tegen Adrian Lewis wordt ingeschat op 72.5 procent. Volgens Darts Orakel is Van Gerwen met 16.1 procent ook de grootste favoriet voor de titel.


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top