Van Gerwen tegen Smith op New Zealand Darts Masters

Michael van Gerwen gaat het in de eerste ronde van de New Zealand Darts Masters opnemen tegen Bernie Smith, zo heeft de loting voor dit World Series-toernooi uitgewezen. Deze partij wordt vrijdagochtend rond 11:45 uur gespeeld.

In het Nieuw-Zeelandse Hamilton wordt het laatste reguliere World Series-toernooi van het seizoen gespeeld. Tijdens het drieluik in Australië en Nieuw-Zeeland wist Van Gerwen eerder deze maand de Queensland Darts Masters op zijn naam te schrijven.

De Nederlander kan op de New Zealand Darts Masters nog een gooi doen naar de koppositie op de World Series Order of Merit. Die is momenteel in handen van Dimitri van den Bergh. Van Gerwen moet dan het toernooi winnen, terwijl zijn Belgische rivaal dan niet voorbij de halve finales mag komen. 


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top