Van Gerwen tegen Smith op New Zealand Darts Masters

Michael van Gerwen gaat het in de eerste ronde van de New Zealand Darts Masters opnemen tegen Bernie Smith, zo heeft de loting voor dit World Series-toernooi uitgewezen. Deze partij wordt vrijdagochtend rond 11:45 uur gespeeld.

In het Nieuw-Zeelandse Hamilton wordt het laatste reguliere World Series-toernooi van het seizoen gespeeld. Tijdens het drieluik in Australië en Nieuw-Zeeland wist Van Gerwen eerder deze maand de Queensland Darts Masters op zijn naam te schrijven.

De Nederlander kan op de New Zealand Darts Masters nog een gooi doen naar de koppositie op de World Series Order of Merit. Die is momenteel in handen van Dimitri van den Bergh. Van Gerwen moet dan het toernooi winnen, terwijl zijn Belgische rivaal dan niet voorbij de halve finales mag komen. 


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top