Van Gerwen strandt in halve finales van German Darts Championship

Michael van Gerwen is in de halve finales van de German Darts Championship uitgeschakeld. 'Mighty Mike' ging bij de laatste vier onderuit tegen Ricardo Pietreczko, die later ook de titel zou pakken bij het Euro Tour-toernooi in Hildesheim.

Van Gerwen was als titelverdediger afgereisd naar de German Darts Championship, waar hij in zijn carrière al driemaal met de beker omhoog stond na afloop.

Tijdens deze editie liep het geen moment gemakkelijk voor Van Gerwen. Toch wist hij met zeges op Steve Lennon (6-3), Joe Cullen (6-5) en Gabriel Clemens (6-5) de laatste vier te halen. In de halve finale tegen Ricardo Pietreczko maakte Van Gerwen een 3-6 achterstand goed door terug te komen tot 6-6. Een 10-darter van de Duitser voorkwam echter een finaleplaats.

Teamgenoten Gian van Veen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert werden op de German Darts Championship in de tweede ronde uitgeschakeld. Voor Vincent van der Voort zat het toernooi er na de eerste ronde op.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top