Van Gerwen strandt in halve finales van German Darts Championship

Michael van Gerwen is in de halve finales van de German Darts Championship uitgeschakeld. 'Mighty Mike' ging bij de laatste vier onderuit tegen Ricardo Pietreczko, die later ook de titel zou pakken bij het Euro Tour-toernooi in Hildesheim.

Van Gerwen was als titelverdediger afgereisd naar de German Darts Championship, waar hij in zijn carrière al driemaal met de beker omhoog stond na afloop.

Tijdens deze editie liep het geen moment gemakkelijk voor Van Gerwen. Toch wist hij met zeges op Steve Lennon (6-3), Joe Cullen (6-5) en Gabriel Clemens (6-5) de laatste vier te halen. In de halve finale tegen Ricardo Pietreczko maakte Van Gerwen een 3-6 achterstand goed door terug te komen tot 6-6. Een 10-darter van de Duitser voorkwam echter een finaleplaats.

Teamgenoten Gian van Veen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert werden op de German Darts Championship in de tweede ronde uitgeschakeld. Voor Vincent van der Voort zat het toernooi er na de eerste ronde op.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top