Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Van Gerwen wist gemakkelijk de kwartfinales te halen van Players Championship 7 na zeges op Jacques Labre (6-0), Keegan Brown (6-1), Martin Lukeman (6-3) en Boris Krcmar (6-3).

Pas daarna werd 'Mighty Mike' echt getest, allereerst door teamgenoot Dirk van Duijvenbode. 'Aubergenius' werd echter met 6-4 verslagen door Van Gerwen, die tevens een gemiddelde van 104.95 noteerde.

Vervolgens rekende hij ook af met Bradley Brooks (7-5) voor een finaleplaats. In de eindstrijd zegevierde Van Gerwen daarna met 8-4 tegen Josh Rock.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top