Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Van Gerwen wist gemakkelijk de kwartfinales te halen van Players Championship 7 na zeges op Jacques Labre (6-0), Keegan Brown (6-1), Martin Lukeman (6-3) en Boris Krcmar (6-3).

Pas daarna werd 'Mighty Mike' echt getest, allereerst door teamgenoot Dirk van Duijvenbode. 'Aubergenius' werd echter met 6-4 verslagen door Van Gerwen, die tevens een gemiddelde van 104.95 noteerde.

Vervolgens rekende hij ook af met Bradley Brooks (7-5) voor een finaleplaats. In de eindstrijd zegevierde Van Gerwen daarna met 8-4 tegen Josh Rock.


Van Gerwen heeft paar dagen vrijaf na Premier League-titel

26 May 2023

Michael van Gerwen vertrekt zaterdag naar New York, waar volgende week de US Darts Masters plaatsvindt. Mighty Mike weet nog niet hoe hij zijn vrije dagen gaat besteden, zo vertelde hij tegen de Nederlandse pers in de O2 Arena.

Scroll to top