Van Gerwen pijnvrij en zonder stress naar WK Darts: ''Hoop dat ik lekker kan toeslaan''

Michael van Gerwen maakt zich op voor zijn zestiende deelname op het WK Darts. Na vijftien edities staat de balans op vijf WK-finales en drie wereldtitels.

Na een bewogen jaar hoopt 'Mighty Mike' eindelijk een gooi te doen naar een vierde wereldtitel. Vorig jaar werd die kans teniet gedaan door een coronabesmetting tijdens het toernooi.

Vervolgens onderging Van Gerwen in het voorjaar een operatie om zich te laten behandelen aan een langdurige blessure aan zijn werparm. Tegelijkertijd wist Van Gerwen eindelijk weer eens wat prijzen aan zijn palmares toe te voegen.

De Brabander won voor zijn operatie al de Premier League Darts, en was daarna ook de beste op de World Matchplay, World Grand Prix en de Players Championship Finals. De ultieme bekroning van het seizoen moet op het WK Darts volgen.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top