Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode naar laatste 16 op Dutch Darts Championship

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode zijn doorgedrongen tot de laatste zestien tijdens de Dutch Darts Championship in Zwolle.

Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode naar laatste 16 op Dutch Darts Championship

Noppert kwam al tijdens de middagsessie in actie. De Fries won na een spannend duel met 6-5 van Martin Schindler en treft wereldkampioen Peter Wright in de achtste finales.

Van Gerwen zegevierde tijdens de avondsessie met 6-2 tegen Jelle Klaasen. De 33-jarige Brabander noteerde hierbij een uitstekend gemiddelde van bijna 105. Mighty Mike staat zondagmiddag tegenover Callan Rydz in de derde ronde.

Van Duijvenbode kwalificeerde zich voor de derde ronde met een 6-4 overwinning op Mickey Mansell. De Westlander wist Mansell in de negende leg eindelijk te breaken en maakte het daarna in zijn eigen leg af. Dave Chisnall is de tegenstander van Van Duijvenbode bij de laatste zestien. 


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top