Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode naar laatste 16 op Dutch Darts Championship

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode zijn doorgedrongen tot de laatste zestien tijdens de Dutch Darts Championship in Zwolle.

Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode naar laatste 16 op Dutch Darts Championship

Noppert kwam al tijdens de middagsessie in actie. De Fries won na een spannend duel met 6-5 van Martin Schindler en treft wereldkampioen Peter Wright in de achtste finales.

Van Gerwen zegevierde tijdens de avondsessie met 6-2 tegen Jelle Klaasen. De 33-jarige Brabander noteerde hierbij een uitstekend gemiddelde van bijna 105. Mighty Mike staat zondagmiddag tegenover Callan Rydz in de derde ronde.

Van Duijvenbode kwalificeerde zich voor de derde ronde met een 6-4 overwinning op Mickey Mansell. De Westlander wist Mansell in de negende leg eindelijk te breaken en maakte het daarna in zijn eigen leg af. Dave Chisnall is de tegenstander van Van Duijvenbode bij de laatste zestien. 


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top