Van Gerwen na beslissende set tegen Bunting verder in Leicester

Michael van Gerwen heeft zich woensdagavond ten koste van Stephen Bunting gekwalificeerd voor de kwartfinales op de World Grand Prix. 'Mighty Mike' had wel een beslissende set nodig tegen 'The Bullet'. 

De Brabander kwam tegen Bunting op een set achterstand nadat Van Gerwen vier setpijlen onbenut liet in de eerste set. Daarna gingen de tweede en derde set echter met 3-0 naar de Nederlander.

Van Gerwen verzuimde het echter af te maken in de vierde set, waardoor hij uiteindelijk een vijfde set nodig had om af te rekenen met Bunting. De vijfde set ging met 3-1 naar Van Gerwen, die het in de kwartfinales opneemt tegen Chris Dobey.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top