Van Gerwen mist deelname aan World Cup of Darts door operatie

Michael van Gerwen heeft zich moeten afmelden voor de World Cup of Darts, dat van 15 tot en met 18 juni plaatsvindt in Frankfurt. Teamgenoot Dirk van Duijvenbode neemt dit weekend zijn plek in op het landentoernooi en zal een team vormen met Danny Noppert.

Van Gerwen onderging afgelopen maandag een vooraf geplande gebitsoperatie. 'Mighty Mike' is daar echter nog niet voldoende van hersteld, waardoor een terugtrekking genoodzaakt was.

''Het is zeer teleurstellend voor mij dat ik dit jaar niet kan deelnemen aan de World Cup of Darts. Zeker omdat ik zeer positief was over mijn vorm na het winnen van de Premier League Darts en de US Darts Masters'', zo laat Van Gerwen in een eerste reactie weten.

Van Gerwen richtte zich tot slot tot zijn teamgenoten Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode. ''Ik wil ze graag veel succes wensen dit weekend. Hopelijk kunnen zij voor Nederland een vijfde titel pakken op de World Cup of Darts.''


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top