Van Gerwen mist deelname aan World Cup of Darts door operatie

Michael van Gerwen heeft zich moeten afmelden voor de World Cup of Darts, dat van 15 tot en met 18 juni plaatsvindt in Frankfurt. Teamgenoot Dirk van Duijvenbode neemt dit weekend zijn plek in op het landentoernooi en zal een team vormen met Danny Noppert.

Van Gerwen onderging afgelopen maandag een vooraf geplande gebitsoperatie. 'Mighty Mike' is daar echter nog niet voldoende van hersteld, waardoor een terugtrekking genoodzaakt was.

''Het is zeer teleurstellend voor mij dat ik dit jaar niet kan deelnemen aan de World Cup of Darts. Zeker omdat ik zeer positief was over mijn vorm na het winnen van de Premier League Darts en de US Darts Masters'', zo laat Van Gerwen in een eerste reactie weten.

Van Gerwen richtte zich tot slot tot zijn teamgenoten Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode. ''Ik wil ze graag veel succes wensen dit weekend. Hopelijk kunnen zij voor Nederland een vijfde titel pakken op de World Cup of Darts.''


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top