Van Gerwen maakt terugkeer tijdens Dutch Darts Masters

Michael van Gerwen heeft zijn deelname bevestigd aan de Dutch Darts Masters. Zijn terugkeer op het dartspodium komt anderhalve week nadat hij was geopereerd aan zijn rechterarm. 

Van Gerwen onderging op dinsdag 14 juni een operatie aan zijn werparm om zich te laten verhelpen aan het Carpaal Tunnel Syndroom, waarmee Mighty Mike al anderhalf jaar kampte. Dit zorgde ervoor dat Van Gerwen last had van tintelingen in zijn hand en arm tijdens het gooien. 

Als gevolg van de operatie moest de Brabander deelname aan de World Cup of Darts aan zich voorbij laten gaan. Zijn deelname aan de Dutch Darts Masters op 24 en 25 juni in de Ziggo Dome was onzeker, maar de drievoudig wereldkampioen heeft dus besloten om toch af te reizen naar Amsterdam. 

'Ik kijk er naar uit om dit weekend terug te keren in Amsterdam'', schreef Van Gerwen in zijn bericht op Twitter. ''Ik heb vandaag een voorzichtige training doorstaan. Dank voor alle berichten over mijn operatie. Het is allemaal goed verlopen.''


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top