Van Gerwen kroont zich tot winnaar op World Grand Prix

Michael van Gerwen heeft zondagavond de titel gepakt op de World Grand Prix. 'Mighty Mike' moest uiteindelijk nog flink werken voor zijn zesde titel op het dubbel-in dubbel-uit toernooi in Leicester.

Daar zag het er na vier sets niet naar uit. Van Gerwen was messcherp op de kansjes die hij aangeboden kreeg van Nathan Aspinall en pakte een 4-0 voorsprong in sets. 

Aspinall knokte zich daarna terug tot 4-3 in sets en kreeg zelfs nog een kans op 4-4. Tot opluchting van Van Gerwen miste Aspinall die mogelijkheid, waarna de Nederlander het in de achtste set alsnog wist af te maken.

Het is voor Van Gerwen alweer zijn derde grote titel van het seizoen. Eerder dit jaar won de Vlijmenaar al de Premier League Darts en de World Matchplay.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top