Van Gerwen kroont zich tot winnaar op World Grand Prix

Michael van Gerwen heeft zondagavond de titel gepakt op de World Grand Prix. 'Mighty Mike' moest uiteindelijk nog flink werken voor zijn zesde titel op het dubbel-in dubbel-uit toernooi in Leicester.

Daar zag het er na vier sets niet naar uit. Van Gerwen was messcherp op de kansjes die hij aangeboden kreeg van Nathan Aspinall en pakte een 4-0 voorsprong in sets. 

Aspinall knokte zich daarna terug tot 4-3 in sets en kreeg zelfs nog een kans op 4-4. Tot opluchting van Van Gerwen miste Aspinall die mogelijkheid, waarna de Nederlander het in de achtste set alsnog wist af te maken.

Het is voor Van Gerwen alweer zijn derde grote titel van het seizoen. Eerder dit jaar won de Vlijmenaar al de Premier League Darts en de World Matchplay.


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top