Van Gerwen kan teren op uitstekende balans bij PDC-toernooien in Nederland

Michael van Gerwen maakte woensdagmiddag bekend dat hij vanaf vrijdag gewoon in actie komt tijdens de Dutch Darts Masters in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Van Gerwen kan teren op uitstekende balans bij PDC-toernooien in Nederland

Als het aankomt op toernooien in eigen land, dan kan Michael van Gerwen geweldige statistieken overleggen. Sinds 2012 won 'Mighty Mike' 83.9 procent van zijn officiƫle wedstrijden die op Nederlandse bodem werden gespeeld.

In tien jaar tijd werkte Van Gerwen in totaal 56 PDC-duels af in Nederland, waarvan hij er liefst 47 wist te winnen.

Vooral in de periode 2014 tot en met 2017 was Van Gerwen onverslaanbaar in Nederland. In die jaren verloor de Vlijmenaar geen duel in eigen land en zegevierde hij 22 keer op rij tijdens diverse PDC-toernooien in Nederland.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top