Van Gerwen heeft beslissende leg nodig om kwartfinales te halen in Townsville

Michael van Gerwen heeft zich geplaatst voor de kwartfinales op de Queensland Darts Masters. Gemakkelijk ging het niet, want Bailey Marsh werd met slechts 6-5 verslagen.

Van Gerwen heeft beslissende leg nodig om kwartfinales te halen in Townsville

Van Gerwen werd in de eerste leg direct gebroken en ook daarna bleef 'Mighty Mike' achter de feiten aanlopen. Marsh kon verrassend een 4-2 voorsprong pakken, maar zag Van Gerwen in de negende leg de leiding overnemen.

De Australiër dwong daarna een beslissende leg af en kreeg vanaf 111 zelfs nog een kans om de partij te winnen, maar slaagde er niet in om een matchdart te creëren. Van Gerwen benutte daarna zijn tweede matchdart voor een plek bij de laatste acht, waarin een ontmoeting met Haupai Puha wacht.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top