Van Gerwen en Van Duijvenbode naar laatste zestien in München

Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode hebben zich geplaatst voor de laatste zestien op de German Darts Grand Prix. Teamgenoten Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld slaagden er niet in om de finaledag te halen van het Euro Tour-toernooi in München.

Van Gerwen en Van Duijvenbode naar laatste zestien in München

Van der Voort werd zaterdag in de eerste ronde uitgeschakeld door Jeffrey de Zwaan. Van Barneveld won in de eerste ronde met 6-0 van James Wilson, maar ging in zijn daaropvolgende partij onderuit tegen Damon Heta (6-4). 

Van Gerwen en Van Duijvenbode mochten het toernooi zondag vanaf de tweede ronde instromen en moesten flink aan de bak om zich bij de laatste zestien te scharen. Van Duijvenbode won na een beslissende leg met 6-5 van Boris Krcmar. Ook Van Gerwen had de volle elf legs nodig. De Brabander boog tegen Chris Dobey een 3-5 achterstand om in een 6-5 overwinning.

Maandag speelt Van Gerwen bij de laatste zestien tegen oud-wereldkampioen Rob Cross. Van Duijvenbode kruist de degens met landgenoot Wesley Plaisier.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top