Van Gerwen en Noppert verliezen in achtste finales op Grand Slam of Darts

Michael van Gerwen en Danny Noppert zijn donderdagavond niet voorbij de laatste zestien gekomen op de Grand Slam of Darts. Dat betekent dat het toernooi voor Team TOTO Dart Kings er nu op zit. Eerder werden Dirk van Duivenbode en Gian van Veen in de groepsfase uitgeschakeld.

Van Gerwen werd in de achtste finales uitgeschakeld door Damon Heta. 'Mighty Mike' stond bij de eerste onderbreking nog 3-2 voor, maar kende een fatale tweede sessie, die na veel missers van de Nederlander met 4-1 werd gewonnen door Heta. De AustraliΓ«r kwam daardoor 6-4 voor. Die break wist Van Gerwen niet meer te herstellen, waarna de winst met 10-7 naar Heta ging.

De dubbels zaten ook Noppert dwars in diens partij tegen Stephen Bunting. 'The Freeze' kwam tot slechts een finishpercentage van 14.8 procent (4/27). De overwinning was daardoor met 10-4 een prooi voor zijn Engelse tegenstander.

Het eerstvolgende toernooi op de kalender is de Players Championship Finals van 24 tot en met 26 november in Minehead. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen hebben zich voor dit evenement geplaatst.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top