Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. 

Het is de tweede keer dat Van Gerwen en Noppert een team vormen op de World Cup of Darts. In 2020 speelden 'Mighty Mike' en 'The Freeze' ook met elkaar en toen werden de kwartfinales gehaald na zeges op Brazilië (5-1) en Spanje (2-0). Bij de laatste acht werd na een beslissende koppelwedstrijd verloren van het Duitse duo Gabriel Clemens en Max Hopp.

Van Gerwen deed in totaal negen keer mee aan het landentoernooi en wist in 2014, 2017 en 2018 te winnen met Raymond van Barneveld. Noppert is voor de vierde keer van de partij op de World Cup of Darts. In 2022 haalde hij samen met Dirk van Duijvenbode de laatste vier.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top