Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. 

Het is de tweede keer dat Van Gerwen en Noppert een team vormen op de World Cup of Darts. In 2020 speelden 'Mighty Mike' en 'The Freeze' ook met elkaar en toen werden de kwartfinales gehaald na zeges op Brazilië (5-1) en Spanje (2-0). Bij de laatste acht werd na een beslissende koppelwedstrijd verloren van het Duitse duo Gabriel Clemens en Max Hopp.

Van Gerwen deed in totaal negen keer mee aan het landentoernooi en wist in 2014, 2017 en 2018 te winnen met Raymond van Barneveld. Noppert is voor de vierde keer van de partij op de World Cup of Darts. In 2022 haalde hij samen met Dirk van Duijvenbode de laatste vier.


Van Gerwen strandt tegen superieure Wright in Hildesheim

01 September 2024

Michael van Gerwen is bij de German Darts Championship tot de kwartfinales gekomen. Bij de laatste acht van het Euro Tour-toernooi in het Duitse Hildesheim verloor hij van een superieure Peter Wright, die uiteindelijk ook de titel pakte.

Michael van Gerwen haalt kwartfinales bij rentree na operatie

22 August 2024

Michael van Gerwen heeft bij zijn rentree op de PDC Tour de kwartfinales gehaald bij Players Championship 18. De drievoudig wereldkampioen speelde zijn eerste toernooi sinds hij eind juli onder het mes ging voor een gebitsoperatie.

Scroll to top