Van Duijvenbode toont opnieuw goede vorm in Niedernhausen met kwartfinaleplaats

Een dag na zijn finaleplek in Niedernhausen heeft Dirk van Duijvenbode nog een mooie kwartfinaleplaats behaald tijdens het zeventiende Players Championship-toernooi van het seizoen.

 

Van Duijvenbode toont opnieuw goede vorm in Niedernhausen met kwartfinaleplaats

De Westlander liet dinsdag al zien over een uitstekende vorm te beschikken door de finale te halen tijdens Players Championship 16. Een uitblinkende Michael Smith voorkwam die dag een titel voor 'Aubergenius'. 

Van Duijvenbode ging woensdag imponerend van start door Robert Owen met 6-0 en een gemiddelde van 110 opzij te schuiven. Daarna moesten ook John Michael (6-2), Joe Murnan (6-2) en Martin Lukeman (6-3) zich gewonnen geven.

De laatste acht bleek echter het eindstation voor Van Duijvenbode. Chris Dobey versloeg de Nederlander met 6-2.

Danny Noppert verloor woensdag bij de laatste 32 met 6-5 van Martin Lukeman, nadat 'The Freeze' wel had gewonnen van Stu Wilson (6-0) en Geert Nentjes (6-3).

Vincent van der Voort begon het toernooi met een 6-2 overwinning op Martijn Kleermaker, maar strandde daarna tegen Jim Williams (6-3). Raymond van Barneveld vond ook zijn Waterloo in de tweede ronde. De Hagenaar won zijn eerste duel tegen Richie Burnett (6-1), alvorens hij met 6-2 werd verslagen door Kim Huybrechts.


Van Gerwen heeft paar dagen vrijaf na Premier League-titel

26 May 2023

Michael van Gerwen vertrekt zaterdag naar New York, waar volgende week de US Darts Masters plaatsvindt. Mighty Mike weet nog niet hoe hij zijn vrije dagen gaat besteden, zo vertelde hij tegen de Nederlandse pers in de O2 Arena.

Scroll to top