Van Duijvenbode strandt in halve finale EK Darts tegen superieure Smith

Dirk van Duijvenbode is er niet in geslaagd om de finale van het EK Darts te bereiken. 'Aubergenius' verloor in de halve eindstrijd van Michael Smith, die een geweldige wedstrijd speelde tegen Van Duijvenbode.

Van Duijvenbode strandt in halve finale EK Darts tegen superieure Smith

Smith kwam aan het begin van de wedstrijd al met 2-0 voor, maar daarvan wist Van Duijvenbode zich nog te herstellen. Met drie legs op rij zorgde de Westlander ervoor dat hij met een 3-2 voorsprong de eerste pauze in ging.

Daarna raffelde Smith twee fantastische sessies af. In de tweede sessie moest Van Duijvenbode toekijken hoe Smith twee 12-darters, één 11-darter en een 13-darter noteerde. Van Duijvenbode gooide zelf nog wel 126 uit, waardoor de schade beperkt bleef tot 6-4.

Daarna was het Smith die zich liet gelden met goede finishes. Hij wierp 96, 87 en 86 uit en kwam op 9-5. Van Duijvenbode hield zich nog even in de wedstrijd met een 124 finish, maar verloor uiteindelijk met 11-7.


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top