Van Duijvenbode strandt in halve finale EK Darts tegen superieure Smith

Dirk van Duijvenbode is er niet in geslaagd om de finale van het EK Darts te bereiken. 'Aubergenius' verloor in de halve eindstrijd van Michael Smith, die een geweldige wedstrijd speelde tegen Van Duijvenbode.

Van Duijvenbode strandt in halve finale EK Darts tegen superieure Smith

Smith kwam aan het begin van de wedstrijd al met 2-0 voor, maar daarvan wist Van Duijvenbode zich nog te herstellen. Met drie legs op rij zorgde de Westlander ervoor dat hij met een 3-2 voorsprong de eerste pauze in ging.

Daarna raffelde Smith twee fantastische sessies af. In de tweede sessie moest Van Duijvenbode toekijken hoe Smith twee 12-darters, één 11-darter en een 13-darter noteerde. Van Duijvenbode gooide zelf nog wel 126 uit, waardoor de schade beperkt bleef tot 6-4.

Daarna was het Smith die zich liet gelden met goede finishes. Hij wierp 96, 87 en 86 uit en kwam op 9-5. Van Duijvenbode hield zich nog even in de wedstrijd met een 124 finish, maar verloor uiteindelijk met 11-7.


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top