Van Duijvenbode pakt eindwinst bij demonstratietoernooi in Passau

Dirk van Duijvenbode kan met een goed gevoel afreizen naar het Euro Tour-toernooi dit weekend in Stuttgart. 'Aubergenius' wist vrijdagavond een demonstratietoernooi in het Duitse Passau op zijn naam te schrijven.

Het Passau Darts Gala bestond uit zes bekende darters, met naast Van Duijvenbode ook Phil Taylor, Max Hopp, Mensur Suljovic, Joe Cullen en Jonny Clayton. Het evenement begon met twee poules van ieder drie spelers.

Taylor en Suljovic haalden in Groep A de halve finales, terwijl Van Duijvenbode en Cullen in de andere poule zich bij de laatste vier wisten te scharen.

Vervolgens zegevierde Van Duijvenbode in de halve eindstrijd met 4-1 tegen Taylor, hetgeen zijn eerste overwinning ooit was op de 16-voudig wereldkampioen. Daarna was de 29-jarige Westlander Cullen met 4-3 de baas in de finale.

Dit weekend komt Van Duijvenbode in actie tijdens de European Darts Grand Prix. Ook teamgenoten Danny Noppert en Michael van Gerwen doen mee aan het Euro Tour-toernooi in Stuttgart.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top