Van Duijvenbode pakt eindwinst bij demonstratietoernooi in Passau

Dirk van Duijvenbode kan met een goed gevoel afreizen naar het Euro Tour-toernooi dit weekend in Stuttgart. 'Aubergenius' wist vrijdagavond een demonstratietoernooi in het Duitse Passau op zijn naam te schrijven.

Het Passau Darts Gala bestond uit zes bekende darters, met naast Van Duijvenbode ook Phil Taylor, Max Hopp, Mensur Suljovic, Joe Cullen en Jonny Clayton. Het evenement begon met twee poules van ieder drie spelers.

Taylor en Suljovic haalden in Groep A de halve finales, terwijl Van Duijvenbode en Cullen in de andere poule zich bij de laatste vier wisten te scharen.

Vervolgens zegevierde Van Duijvenbode in de halve eindstrijd met 4-1 tegen Taylor, hetgeen zijn eerste overwinning ooit was op de 16-voudig wereldkampioen. Daarna was de 29-jarige Westlander Cullen met 4-3 de baas in de finale.

Dit weekend komt Van Duijvenbode in actie tijdens de European Darts Grand Prix. Ook teamgenoten Danny Noppert en Michael van Gerwen doen mee aan het Euro Tour-toernooi in Stuttgart.


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top