Van Duijvenbode grijpt net naast titel in Niedernhausen

Dirk van Duijvenbode kwam dinsdag net tekort om zijn tweede PDC-titel van het seizoen te veroveren. In de finale van Players Championship 16 bleek Michael Smith nipt te sterk.

De Westlander begon met overtuigende zeges op Scott Waites (6-1), Jimmy Hendriks (6-2), Ricky Evans (6-3) en Dimitri van den Bergh (6-2) om de kwartfinales te bereiken.

Bij de laatste acht zegevierde Van Duijvenbode met 6-4 tegen Luke Humphries, alvorens Keane Barry in de halve eindstrijd met 7-1 werd verslagen.

In de finale moest Van Duijvenbode echter zijn meerdere erkennen in Michael Smith. Hoewel het gemiddelde van de Nederlander (107.29) hoger was dan die van de Engelsman (105.58) ging de winst met 8-6 naar Smith.

Danny Noppert kwam tot de laatste zestien, nadat hij onder meer Vincent van der Voort bij de laatste 32 had verslagen. Noppert ging daarna in de achtste finales met 6-5 onderuit tegen Andrew Gilding. Raymond van Barneveld verloor bij de laatste 32 van John Henderson.


Van Gerwen slaat toe tijdens Players Championship 7

19 March 2023

Opnieuw succes voor onze Dart Kings op het Players Championship-circuit. Tijdens het zevende toernooi van het seizoen wist Michael van Gerwen de titel te pakken. Eerder pakten Dirk van Duijvenbode (tweemaal) en Danny Noppert (eenmaal) al een Players Championship-titel.

Scroll to top