Van Duijvenbode en Van Gerwen in top vijf van spelers met meeste 180'ers in 2022

Dirk van Duijvenbode en Michael van Gerwen hebben als grootste specialiteit hun scorend vermogen. Beide spelers staan dan ook in de top vijf van spelers met meeste 180'ers in 2022.

Van Duijvenbode wist dit seizoen al 295 maximale scores te produceren. Daarmee bezet hij achter Michael Smith en Peter Wright de derde plaats. Van Gerwen deelt de vierde plek met Joe Cullen, die net als de Nederlander in totaal 287 keer een 180-score wist te gooien.

Wat de prestatie Van Duijvenbode extra knap maakt, is dat hij als enige speler in de top vijf geen Premier League heeft gespeeld. Hierdoor heeft 'Aubergenius' een stuk minder wedstrijden gespeeld om tot zijn totaal te komen.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top