Van Duijvenbode en Noppert stranden bij laatste 16 tijdens Players Championship 23

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert zijn donderdag in Barnsley tijdens het 23ste Players Championship-toernooi van het seizoen tot de laatste zestien gekomen.

Van Duijvenbode en Noppert stranden bij laatste 16 tijdens Players Championship 23

Noppert begon het toernooi met drie prima overwinningen op Jake Jones (6-1), Gian van Veen (6-4) en Mervyn King (6-3) met telkens een gemiddelde van boven de honderd. Bij de laatste zestien bleek Ted Evetts echter met 6-5 te sterk.

Van Duijvenbode won zijn wedstrijden tegen Jules van Dongen (6-5), Brett Claydon (6-3) en Jim Williams (6-2), alvorens de Westlander zijn meerdere moest erkennen in Chris Dobey (6-3) in de achtste finales.

Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort vonden hun Waterloo in de eerste ronde. 'Barney' ging met 6-5 onderuit tegen Max Hopp, terwijl Van der Voort het onderspit moest delven tegen Nathan Rafferty (6-3). 


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top