Van Duijvenbode en Noppert stranden bij laatste 16 tijdens Players Championship 23

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert zijn donderdag in Barnsley tijdens het 23ste Players Championship-toernooi van het seizoen tot de laatste zestien gekomen.

Van Duijvenbode en Noppert stranden bij laatste 16 tijdens Players Championship 23

Noppert begon het toernooi met drie prima overwinningen op Jake Jones (6-1), Gian van Veen (6-4) en Mervyn King (6-3) met telkens een gemiddelde van boven de honderd. Bij de laatste zestien bleek Ted Evetts echter met 6-5 te sterk.

Van Duijvenbode won zijn wedstrijden tegen Jules van Dongen (6-5), Brett Claydon (6-3) en Jim Williams (6-2), alvorens de Westlander zijn meerdere moest erkennen in Chris Dobey (6-3) in de achtste finales.

Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort vonden hun Waterloo in de eerste ronde. 'Barney' ging met 6-5 onderuit tegen Max Hopp, terwijl Van der Voort het onderspit moest delven tegen Nathan Rafferty (6-3). 


Van Gerwen heeft paar dagen vrijaf na Premier League-titel

26 May 2023

Michael van Gerwen vertrekt zaterdag naar New York, waar volgende week de US Darts Masters plaatsvindt. Mighty Mike weet nog niet hoe hij zijn vrije dagen gaat besteden, zo vertelde hij tegen de Nederlandse pers in de O2 Arena.

Scroll to top