Van Duijvenbode en Noppert stranden bij laatste 16 tijdens Players Championship 23

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert zijn donderdag in Barnsley tijdens het 23ste Players Championship-toernooi van het seizoen tot de laatste zestien gekomen.

Van Duijvenbode en Noppert stranden bij laatste 16 tijdens Players Championship 23

Noppert begon het toernooi met drie prima overwinningen op Jake Jones (6-1), Gian van Veen (6-4) en Mervyn King (6-3) met telkens een gemiddelde van boven de honderd. Bij de laatste zestien bleek Ted Evetts echter met 6-5 te sterk.

Van Duijvenbode won zijn wedstrijden tegen Jules van Dongen (6-5), Brett Claydon (6-3) en Jim Williams (6-2), alvorens de Westlander zijn meerdere moest erkennen in Chris Dobey (6-3) in de achtste finales.

Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort vonden hun Waterloo in de eerste ronde. 'Barney' ging met 6-5 onderuit tegen Max Hopp, terwijl Van der Voort het onderspit moest delven tegen Nathan Rafferty (6-3). 


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top