Van Duijvenbode en Noppert naar tweede ronde in Amsterdam

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert hebben zich geplaatst voor de tweede ronde op de World Series of Darts Finals. Helaas ging Vincent van der Voort in de eerste ronde onderuit.

Van Duijvenbode en Noppert naar tweede ronde in Amsterdam

Van Duijvenbode had het niet makkelijk tegen Haupai Puha. De Westlander ontsnapte in de beginfase aan een break achterstand, maar gaf vervolgens zelf een 4-2 voorsprong uit handen.

Puha kwam op 5-4 en kreeg in de tiende leg een matchdart op de bullseye, die ruim werd gemist. Van Duijvenbode dwong een beslissende leg af en gooide vervolgens een 14-darter voor de winst.

Noppert begon stroef aan zijn partij tegen Simon Whitlock, maar groeide steeds meer in de wedstrijd. Vanaf 3-3 wierp de Fries een 84 finish en een 170 check-out om 5-3 voor te komen. 'The Freeze' klaarde de klus daarna in de tiende leg met een 16-darter.

Van der Voort slaagde er helaas niet in om de tweede ronde te bereiken. De Noord-Hollander moest met 6-3 zijn meerdere erkennen in Matt Campbell.

Zaterdag komen er voor ons drie spelers in actie tijdens de tweede ronde. Noppert en Van Duijvenbode spelen tegen respectievelijk Jonny Clayton en Gary Anderson. Michael van Gerwen speelt zijn eerste wedstrijd van het toernooi tegen Damon Heta. Van Gerwen had in de eerste ronde een bye.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top