Van Duijvenbode en Noppert naar tweede ronde in Amsterdam

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert hebben zich geplaatst voor de tweede ronde op de World Series of Darts Finals. Helaas ging Vincent van der Voort in de eerste ronde onderuit.

Van Duijvenbode en Noppert naar tweede ronde in Amsterdam

Van Duijvenbode had het niet makkelijk tegen Haupai Puha. De Westlander ontsnapte in de beginfase aan een break achterstand, maar gaf vervolgens zelf een 4-2 voorsprong uit handen.

Puha kwam op 5-4 en kreeg in de tiende leg een matchdart op de bullseye, die ruim werd gemist. Van Duijvenbode dwong een beslissende leg af en gooide vervolgens een 14-darter voor de winst.

Noppert begon stroef aan zijn partij tegen Simon Whitlock, maar groeide steeds meer in de wedstrijd. Vanaf 3-3 wierp de Fries een 84 finish en een 170 check-out om 5-3 voor te komen. 'The Freeze' klaarde de klus daarna in de tiende leg met een 16-darter.

Van der Voort slaagde er helaas niet in om de tweede ronde te bereiken. De Noord-Hollander moest met 6-3 zijn meerdere erkennen in Matt Campbell.

Zaterdag komen er voor ons drie spelers in actie tijdens de tweede ronde. Noppert en Van Duijvenbode spelen tegen respectievelijk Jonny Clayton en Gary Anderson. Michael van Gerwen speelt zijn eerste wedstrijd van het toernooi tegen Damon Heta. Van Gerwen had in de eerste ronde een bye.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top