Van Duijvenbode dwingt kwalificatie af voor World Series Finals

Dirk van Duijvenbode heeft op fraaie wijze plaatsing bemachtigd voor de World Series Finals. Dit toernooi vindt van vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september plaats in de AFAS Live in Amsterdam.

Van Duijvenbode begon zijn kwalificatietoernooi met een zwaarbevochten 6-5 zege op Robert Grundy. Daarna volgde een 6-3 zege op Karel Sedlacek om de finaleronde van de qualifier te bereiken.

In de finaleronde speelde Van Duijvenbode met afstand zijn beste wedstrijd van het toernooi. Dankzij een gemiddelde van 105.65 was hij Kim Huybrechts met 6-1 de baas.

Er komen in totaal vijf spelers van de TOTO Dart Kings in actie op de World Series Finals. Naast Van Duijvenbode doen ook Michael van Gerwen, Danny Noppert, Raymond van Barneveld en Gian van Veen mee.


Van Gerwen strandt tegen superieure Wright in Hildesheim

01 September 2024

Michael van Gerwen is bij de German Darts Championship tot de kwartfinales gekomen. Bij de laatste acht van het Euro Tour-toernooi in het Duitse Hildesheim verloor hij van een superieure Peter Wright, die uiteindelijk ook de titel pakte.

Michael van Gerwen haalt kwartfinales bij rentree na operatie

22 August 2024

Michael van Gerwen heeft bij zijn rentree op de PDC Tour de kwartfinales gehaald bij Players Championship 18. De drievoudig wereldkampioen speelde zijn eerste toernooi sinds hij eind juli onder het mes ging voor een gebitsoperatie.

Scroll to top