Van Duijvenbode blikt vooruit op Dart Kings-clash met Noppert: ''Onze partijen zijn altijd close games''

Het Nederlandse publiek in de AFAS Live in Amsterdam krijgt vrijdagavond een clash tussen Dart Kings Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert voorgeschoteld tijdens de eerste ronde van de World Series of Darts Finals.

Van Duijvenbode en Noppert behoren tot de drie Dart Kings die vrijdagavond in actie komen tijdens de eerste ronde van het evenement in Nederland. Raymond van Barneveld verschijnt ook op het podium in de Nederlandse hoofdstad. 'Barney' kruist de degens met de Canadees Jeff Smith.

Drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen is rechtstreeks toegelaten tot de tweede ronde en maakt zaterdagavond pas zijn opwachting. Minstens ÊÊn Dart King zal 'Mighty Mike' gaan vergezellen; Noppert of Van Duijvenbode dus. Die laatste blikte in gesprek met AD.nl vooruit op het duel tegen zijn landgenoot.

Danny is een fijne tegenstander qua tempo en hij doet nooit gekke dingen, maar hij is ook een goede speler dus je wint niet altijd van hem'', stelt de darter uit 's-Gravenzande.

''Ik denk dat hij iets vaker van mij heeft gewonnen dan andersom'', vervolgt Van Duijvenbode. ''Maar onze partijen zijn altijd close games'', zo besluit de nummer elf van de wereldranglijst.


Scroll to top