Van Duijvenbode blikt vooruit op Dart Kings-clash met Noppert: ''Onze partijen zijn altijd close games''

Het Nederlandse publiek in de AFAS Live in Amsterdam krijgt vrijdagavond een clash tussen Dart Kings Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert voorgeschoteld tijdens de eerste ronde van de World Series of Darts Finals.

Van Duijvenbode en Noppert behoren tot de drie Dart Kings die vrijdagavond in actie komen tijdens de eerste ronde van het evenement in Nederland. Raymond van Barneveld verschijnt ook op het podium in de Nederlandse hoofdstad. 'Barney' kruist de degens met de Canadees Jeff Smith.

Drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen is rechtstreeks toegelaten tot de tweede ronde en maakt zaterdagavond pas zijn opwachting. Minstens ÊÊn Dart King zal 'Mighty Mike' gaan vergezellen; Noppert of Van Duijvenbode dus. Die laatste blikte in gesprek met AD.nl vooruit op het duel tegen zijn landgenoot.

Danny is een fijne tegenstander qua tempo en hij doet nooit gekke dingen, maar hij is ook een goede speler dus je wint niet altijd van hem'', stelt de darter uit 's-Gravenzande.

''Ik denk dat hij iets vaker van mij heeft gewonnen dan andersom'', vervolgt Van Duijvenbode. ''Maar onze partijen zijn altijd close games'', zo besluit de nummer elf van de wereldranglijst.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top