Van der Voort voegt zich bij Van Gerwen en Van Duijvenbode in tweede ronde Czech Darts Open

Vincent van der Voort heeft de tweede ronde van de Czech Darts Open bereikt. 'The Dutch Destroyer' rekende in de eerste ronde van het Euro Tour-toernooi in Praag af met Geert Nentjes.

Van der Voort voegt zich bij Van Gerwen en Van Duijvenbode in tweede ronde Czech Darts Open

De 46-jarige darter uit Purmerend zat al vroeg in de wedstrijd op rozen na een break in de derde leg. Van der Voort gooide vervolgens een 90 finish om met 3-1 aan de leiding te gaan tegen zijn landgenoot Nentjes.

Van der Voort pakte een tweede break voorsprong met een 76 check-out in de zevende leg. De Noord-Hollander kon het daarna in zijn eigen leg afmaken en deed dat met een 16-darter, waardoor er een 6-2 eindstand op het scorebord stond.

Fast Vinnie speelt zaterdagavond in de tweede ronde tegen het zestiende reekshoofd Martin Schindler. Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode stromen het toernooi vanaf deze ronde in omdat zij tot de top-16 geplaatste spelers behoren. Beiden treffen een Tsjechische opponent. Van Gerwen neemt het op tegen Vitezslav Sedlak, terwijl Van Duijvenbode de degens kruist met Karel Sedlacek.

Foto: Kais Bodensieck/PDC Europe


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top