Van der Voort en Van Duijvenbode halen laatste 16 tijdens 24ste Players Championship

Vincent van der Voort en Dirk van Duijvenbode hebben vrijdag weer wat pondjes kunnen sprokkelen voor de diverse ranglijsten door de laatste 16 te halen tijdens Players Championship 24.

Van Duijvenbode bereikte de laatste 16 na zeges op Jim Williams (6-2), George Killington (6-4) en Shaun Wilkinson (6-3), maar verloor toen van Madars Razma (6-3).

Van der Voort rekende af met John Henderson (6-4), Kevin Burness (6-4) en Jamie Clark (6-5), maar moest daarna zijn meerdere erkennen in José de Sousa (6-1).

Met zijn overwinning op Clark nam hij revanche voor de nederlaag die Danny Noppert in de tweede ronde leed tegen de Schot. Noppert had in de eerste ronde nog wel gewonnen van Jose Justicia (6-2). Raymond van Barneveld verloor in de eerste ronde van Shaun Wilkinson (6-3). 

Zaterdag doen Vincent, Danny en Raymond mee aan het kwalificatietoernooi voor de World Series of Darts Finals. Dat toernooi wordt later dit jaar gehouden in de AFAS Live in Amsterdam.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top