Van der Voort en Van Duijvenbode halen laatste 16 tijdens 24ste Players Championship

Vincent van der Voort en Dirk van Duijvenbode hebben vrijdag weer wat pondjes kunnen sprokkelen voor de diverse ranglijsten door de laatste 16 te halen tijdens Players Championship 24.

Van Duijvenbode bereikte de laatste 16 na zeges op Jim Williams (6-2), George Killington (6-4) en Shaun Wilkinson (6-3), maar verloor toen van Madars Razma (6-3).

Van der Voort rekende af met John Henderson (6-4), Kevin Burness (6-4) en Jamie Clark (6-5), maar moest daarna zijn meerdere erkennen in José de Sousa (6-1).

Met zijn overwinning op Clark nam hij revanche voor de nederlaag die Danny Noppert in de tweede ronde leed tegen de Schot. Noppert had in de eerste ronde nog wel gewonnen van Jose Justicia (6-2). Raymond van Barneveld verloor in de eerste ronde van Shaun Wilkinson (6-3). 

Zaterdag doen Vincent, Danny en Raymond mee aan het kwalificatietoernooi voor de World Series of Darts Finals. Dat toernooi wordt later dit jaar gehouden in de AFAS Live in Amsterdam.


Van Gerwen heeft paar dagen vrijaf na Premier League-titel

26 May 2023

Michael van Gerwen vertrekt zaterdag naar New York, waar volgende week de US Darts Masters plaatsvindt. Mighty Mike weet nog niet hoe hij zijn vrije dagen gaat besteden, zo vertelde hij tegen de Nederlandse pers in de O2 Arena.

Scroll to top