Van der Voort en Van Duijvenbode halen laatste 16 tijdens 24ste Players Championship

Vincent van der Voort en Dirk van Duijvenbode hebben vrijdag weer wat pondjes kunnen sprokkelen voor de diverse ranglijsten door de laatste 16 te halen tijdens Players Championship 24.

Van Duijvenbode bereikte de laatste 16 na zeges op Jim Williams (6-2), George Killington (6-4) en Shaun Wilkinson (6-3), maar verloor toen van Madars Razma (6-3).

Van der Voort rekende af met John Henderson (6-4), Kevin Burness (6-4) en Jamie Clark (6-5), maar moest daarna zijn meerdere erkennen in José de Sousa (6-1).

Met zijn overwinning op Clark nam hij revanche voor de nederlaag die Danny Noppert in de tweede ronde leed tegen de Schot. Noppert had in de eerste ronde nog wel gewonnen van Jose Justicia (6-2). Raymond van Barneveld verloor in de eerste ronde van Shaun Wilkinson (6-3). 

Zaterdag doen Vincent, Danny en Raymond mee aan het kwalificatietoernooi voor de World Series of Darts Finals. Dat toernooi wordt later dit jaar gehouden in de AFAS Live in Amsterdam.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top