Van der Voort en Noppert boeken Euro Tour-kwalificatiesucces

Op vrijdag 8 april deden Vincent van der Voort, Raymond van Barneveld en Danny Noppert mee aan de kwalificatietoernooien voor de Czech Darts Open en European Darts Grand Prix.

Van der Voort en Noppert boeken Euro Tour-kwalificatiesucces

Van der Voort en Noppert wisten zich ieder voor één van deze toernooien te plaatsen. Vincent verzekerde zich van deelname aan het Euro Tour-toernooi in Praag (13-15 mei) door tijdens het kwalificatietoernooi te winnen van George Killington (6-3) en Jeff Smith (6-4).

Noppert kwalificeerde zich voor de European Darts Grand Prix, dat van 20 tot en met 22 mei plaatsvindt in Sindelfingen. De UK Open-kampioen rekende af met Jack Main (6-1) en Keegan Brown (6-4).

Van Barneveld was dichtbij kwalificatie voor de Czech Darts Open, maar verloor in de finaleronde met 6-4 van Brett Claydon.

Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode waren al automatisch geplaatst voor deze twee Euro Tour-toernooien omdat zij tot de top-16 van de Pro Tour-ranking behoren.

Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top