Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

De 56-jarige Hagenaar dankt kwalificatie voor de World Grand Prix vooral aan het feit dat hij zich dit jaar voor negen van de eerste twaalf Euro Tour-toernooien wist te plaatsen. Om deze reden kon Van Barneveld in juli ook al meedoen aan de World Matchplay.

Het wordt voor de vijfvoudig wereldkampioen zijn eerste deelname sinds 2018 op de World Grand Prix. Vanaf 2006 tot en met 2018 was 'Barney' elk jaar een vaste waarde op het toernooi en in 2008 en 2009 wist hij zelfs de finale te halen.

De World Grand Prix is een uniek toernooi op de dartskalender. Bij dit evenement moeten de legs namelijk met een dubbel geopend worden. Uiteraard moeten de legs vervolgens ook met een dubbel beΓ«indigd worden.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top