Van Barneveld oppermachtig bij demonstratietoernooi in Hongarije

Raymond van Barneveld was dinsdagavond de gevierde man bij een demonstratietoernooi in Hongarije, waarbij ook teamgenoot Michael van Gerwen aanwezig was.

Het evenement in Boedapest bestond uit een koppeltoernooi en een singlestoernooi. Bij het koppeltoernooi speelden Van Barneveld, Van Gerwen, Fallon Sherrock, Phil Taylor, Gerwyn Price en Devon Petersen ieder met een bekende Hongaarse persoonlijkheid. Uiteindelijk bleek Barney met zijn teammaat het beste koppel.

De vijfvoudig wereldkampioen won vervolgens ook het onderlinge toernooi met de zes profs. In zijn poule wist Van Barneveld af te rekenen met Phil Taylor (3-1) en Devon Petersen (3-1). Daarna versloeg hij Van Gerwen in de finale met 5-0. 


Vier Dart Kings niet voorbij eerste ronde op World Grand Prix

08 October 2024

De World Grand Prix is snel afgelopen voor de vier Dart Kings die zich hadden geplaatst voor het unieke dubbel-in dubbel-uit toernooi. Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Gian van Veen verloren allemaal in de eerste ronde.

Van Gerwen maakt bij Players Championship 21 een einde aan titeldroogte

18 September 2024

Michael van Gerwen heeft het 21ste Players Championship-toernooi van het seizoen op zijn naam geschreven. Het is voor 'Mighty Mike' zijn eerste rankingtitel van 2024 en zelfs zijn eerste Pro Tour-titel sinds mei 2023. Deze titel levert hem bovendien 15.000 pond op voor de wereldranglijst.

Scroll to top