Van Barneveld oppermachtig bij demonstratietoernooi in Hongarije

Raymond van Barneveld was dinsdagavond de gevierde man bij een demonstratietoernooi in Hongarije, waarbij ook teamgenoot Michael van Gerwen aanwezig was.

Het evenement in Boedapest bestond uit een koppeltoernooi en een singlestoernooi. Bij het koppeltoernooi speelden Van Barneveld, Van Gerwen, Fallon Sherrock, Phil Taylor, Gerwyn Price en Devon Petersen ieder met een bekende Hongaarse persoonlijkheid. Uiteindelijk bleek Barney met zijn teammaat het beste koppel.

De vijfvoudig wereldkampioen won vervolgens ook het onderlinge toernooi met de zes profs. In zijn poule wist Van Barneveld af te rekenen met Phil Taylor (3-1) en Devon Petersen (3-1). Daarna versloeg hij Van Gerwen in de finale met 5-0. 


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top