Van Barneveld moet aan de bak op Grand Slam of Darts, gunstige loting voor Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode

Raymond van Barneveld heeft bijzonder zwaar geloot bij de indeling voor de groepsfase van de Grand Slam of Darts. 'Barney' is in een poule terechtgekomen met onder meer titelverdediger Gerwyn Price.

 

Van Barneveld moet aan de bak op Grand Slam of Darts, gunstige loting voor Van Gerwen, Noppert en Van Duijvenbode

Verder zitten ook Masters-finalist Dave Chisnall en regerend jeugdwereldkampioen Ted Evetts in zijn groep. Op zaterdag wacht meteen een mogelijk cruciaal onderonsje met Chisnall. 

Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Michael van Gerwen zullen ogenschijnlijk een positiever gevoel overgehouden hebben aan de loting.

Noppert neemt het op tegen Simon Whitlock, Mensur Suljovic en Christian Perez, de winnaar van het Aziatische kampioenschap. Laatstgenoemde is ook de eerste opponent van Noppert.

Van Duijvenbode krijgt te maken met Rob Cross, Martin Schindler en Adam Gawlas. Schindler wordt de eerste tegenstander van Van Duijvenbode op dit toernooi.

Van Gerwen zag Ross Smith, Luke Woodhouse en Nathan Rafferty ingedeeld worden in zijn groep. Voor 'Mighty Mike' begint het toernooi met een ontmoeting met Rafferty.

De Grand Slam of Darts staat van 12 tot en met 20 november op het programma. Van zaterdag tot en met dinsdag is de groepsfase. De twee beste spelers van elke poule gaan door naar de knock-outfase, die op woensdag begint. 


Scroll to top