Van Barneveld met dikke zege naar laatste 32 in Jena

Raymond van Barneveld heeft zich met een ruime overwinning op Ian White gekwalificeerd voor de tweede ronde op de German Darts Open. Tegen 'The Diamond' werd het liefst 6-0. 

Van Barneveld was zeer scherp op de dubbels met een finishpercentage van 60 procent. In drie van de eerste vier legs kreeg White pijlen voor legwinst, maar de Engelsman benutte zijn mogelijkheden niet en zo kwam Van Barneveld op een 4-0 voorsprong.

Vervolgens wist de Hagenaar ook scorend het verschil te maken. Via een 13-darter en een 11-darter zette hij een 6-0 eindstand op het scorebord, waardoor de vijfvoudig wereldkampioen het in de tweede ronde mag opnemen tegen Peter Wright.

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert stromen zaterdag ook het toernooi in. Zij treffen respectievelijk Daryl Gurney en Ross Smith. Michael van Gerwen en Vincent van der Voort doen niet mee bij het Euro Tour-toernooi in Jena.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top