Van Barneveld met dikke zege naar laatste 32 in Jena

Raymond van Barneveld heeft zich met een ruime overwinning op Ian White gekwalificeerd voor de tweede ronde op de German Darts Open. Tegen 'The Diamond' werd het liefst 6-0. 

Van Barneveld was zeer scherp op de dubbels met een finishpercentage van 60 procent. In drie van de eerste vier legs kreeg White pijlen voor legwinst, maar de Engelsman benutte zijn mogelijkheden niet en zo kwam Van Barneveld op een 4-0 voorsprong.

Vervolgens wist de Hagenaar ook scorend het verschil te maken. Via een 13-darter en een 11-darter zette hij een 6-0 eindstand op het scorebord, waardoor de vijfvoudig wereldkampioen het in de tweede ronde mag opnemen tegen Peter Wright.

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert stromen zaterdag ook het toernooi in. Zij treffen respectievelijk Daryl Gurney en Ross Smith. Michael van Gerwen en Vincent van der Voort doen niet mee bij het Euro Tour-toernooi in Jena.


Van Barneveld zeker van deelname aan World Grand Prix

22 September 2023

Raymond van Barneveld heeft zich als vierde speler van de #TOTODartKings geplaatst voor de World Grand Prix. Ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert doen mee aan dit toernooi van 2 tot en met 10 oktober.

Scroll to top