Van Barneveld gooit hoogste WK-gemiddelde in zes jaar tijd: ''Scorend kan het nog iets beter''

Raymond van Barneveld kende vrijdagavond een spectaculaire start op het WK Darts 🎯. Dankzij een gemiddelde van 99.81 wist Barney met 3-1 te winnen van de stugge Radek Szaganski.

Het gemiddelde Van Barneveld was zijn hoogste gemiddelde op het WK Darts in zes jaar tijd. Toch denkt Barney dat hij het gemiddelde nog verder kan opkrikken in de volgende ronde als hij nog iets beter weet te scoren, zo vertelde hij na zijn overwinning op Szaganski.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top