Van Barneveld en Van Duijvenbode komen tekort voor finaleplaats in Hildesheim

Een finaleplek tussen twee spelers van de TOTO Dart Kings behoorde tot de mogelijkheden bij het elfde Players Championship-toernooi van het seizoen, maar uiteindelijk liepen Raymond van Barneveld en Dirk van Duijvenbode een finaleplek mis.

Beide mannen speelden een uitstekend toernooi. Van Duijvenbode haalde de halve eindstrijd na zeges op Steve Lennon (6-5), Callum Goffin (6-3), Mario Vandenbogaerde (6-5), Stephen Burton (6-0) en Madars Razma (6-1). Van Barneveld rekende af met Jeffrey de Graaf (6-3), Kai Gotthardt (6-5), Luke Woodhouse (6-0), Scott Williams (6-2) en Kevin Doets om zich bij de laatste vier te scharen.

In de halve eindstrijd ging het echter mis voor de twee Nederlanders. Van Barneveld kwam al snel 5-1 achter tegen Daryl Gurney en verloor uiteindelijk met 7-4 van de Noord-Ier. Van Duijvenbode ging met 7-0 onderuit tegen Alan Soutar en greep dus ook naast een finaleplaats.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top