Van Barneveld bereikt kwartfinale tijdens Players Championship 2

Raymond van Barneveld heeft zich dinsdag goed laten zien met een kwartfinaleplaats tijdens het tweede Players Championship-toernooi van het jaar. Een zeer sterke Gary Anderson voorkwam een halve finale voor 'Barney'. 

Van Barneveld begon het toernooi met een 6-2 overwinning op Simon Whitlock en wist daarna ook William O'Connor (6-2) en Karel Sedlacek (6-4) te verslaan voor een plek bij de laatste zestien.

In de achtste finales wachtte een clash met teamgenoot Gian van Veen, die eerder Adam Warner (6-2), Scott Williams (6-4) en Berry van Peer (6-3) had verslagen. Van Barneveld won de clash tussen de twee Dart Kings met 6-4, maar ging daarna met 6-3 onderuit tegen Anderson.

Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort en Danny Noppert wisten tijdens Players Championship 2 niet voorbij de eerste ronde te komen.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top