TOTO Dart Kings-trio niet voorbij tweede ronde op German Darts Open

Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld zijn er zaterdagmiddag alle drie niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken op de German Darts Open in Jena.

Noppert knokte zich na een 0-4 achterstand tegen Ross Smith nog terug tot 4-4, maar verloor uiteindelijk met 6-5 van de Engelsman.

Van Duijvenbode moest met 6-3 zijn meerdere erkennen in Daryl Gurney. Die uitslag was ook de eindstand bij het duel tussen Peter Wright en Raymond van Barneveld, maar dan in het voordeel van de Schot.

Het volgende toernooi op de kalender is de World Series Finals in Amsterdam van 16 tot en met 18 september. Daar doen Michael van Gerwen, Vincent van der Voort, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode aan mee.


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top