Team TOTO Dart Kings ontvouwt WK-plannen en stelt drie nieuwe stafleden voor

Op dinsdag 28 november organiseerde de TOTO Dart Kings een teamdag in de Maaspoort in Den Bosch. Hierbij werd aan de aanwezige pers een update gegeven over de voortgang van het team en werden drie nieuwe stafleden voorgesteld.

Team TOTO Dart Kings ontvouwt WK-plannen en stelt drie nieuwe stafleden voor

Teambaas Chris Woerts lichtte allereerst de plannen voor het komende WK Darts toe. Net zoals vorig jaar wordt er een TOTO Dart Kings Huis gecreΓ«erd. Op deze plek, slechts vijf minuten lopen van het spelershotel, kunnen spelers relaxen, trainen en eten. Bovendien is er wederom een TOTO Taxi geregeld, waar de spelers 24/7 gebruik van kunnen maken om zich te laten vervoeren in Londen.

Vervolgens werden de drie nieuwe stafleden geΓ―ntroduceerd. Chefkok Mike Vonk is gestrikt om Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen van de juiste voeding te voorzien. De spelers kunnen op elk gewenst moment naar het huis komen om te ontbijten, lunchen en dineren.

Tevens werd bekendgemaakt dat Team TOTO Dart Kings een samenwerking is aangegaan met voormalig voetballer Dirk Marcellis van de Talent Academy. De oud-speler van onder meer PSV en AZ gaat de spelers voorzien van mentale begeleiding. De eerste gesprekken met enkele spelers zijn hiervoor al gestart.

Marcella de Bie is toegevoegd als de nieuwe razende reporter van het team. Zij was in het verleden presentatrice van het programma RTL Autowereld en geldt als een uithangbord voor diverse grote automerken. Zij gaat voor de socials van de TOTO Dart Kings content van achter de schermen verzorgen tijdens het WK Darts.


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top