Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

De SponsorRing is een prestigieuze prijs die wordt toegekend en die bedoeld is als erkenning voor geslaagde sponsoring in Nederland. Het is een beetje vergelijkbaar met de Gouden Televizier-Ring, een prijs die uitgereikt wordt voor het beste televisieprogramma van het jaar.

In de onderstaande beschrijving staat waarom TOTO Dart Kings een kans moet maken op de SponsorRing.

''De oprichting van de de TOTO Dart Kings, het eerste commerciële dartteam in Nederland, om de merkzichtbaarheid van TOTO te vergroten binnen strikte regelgevende kaders. Met topdarters als Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld creëren we een herkenbaar team dat de sport een nieuwe dimensie geeft. Dit initiatief overstijgt financiële steun; het is een strategische zet om zowel de sport als het merk TOTO te verheffen. Door cross-promotie met andere door TOTO gesponsorde sporten, zoals voetbal, organiseren we gezamenlijke evenementen en activiteiten, waardoor we de impact van het sponsorship vergroten. Met de populariteit van darts in Nederland en de sterke connectie tussen sport en gokken, biedt dit een unieke kans om de merkpositie van TOTO te versterken en haar rol als ondersteuner van de Nederlandse sport te benadrukken.''


Scroll to top