Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

De SponsorRing is een prestigieuze prijs die wordt toegekend en die bedoeld is als erkenning voor geslaagde sponsoring in Nederland. Het is een beetje vergelijkbaar met de Gouden Televizier-Ring, een prijs die uitgereikt wordt voor het beste televisieprogramma van het jaar.

In de onderstaande beschrijving staat waarom TOTO Dart Kings een kans moet maken op de SponsorRing.

''De oprichting van de de TOTO Dart Kings, het eerste commerciële dartteam in Nederland, om de merkzichtbaarheid van TOTO te vergroten binnen strikte regelgevende kaders. Met topdarters als Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld creëren we een herkenbaar team dat de sport een nieuwe dimensie geeft. Dit initiatief overstijgt financiële steun; het is een strategische zet om zowel de sport als het merk TOTO te verheffen. Door cross-promotie met andere door TOTO gesponsorde sporten, zoals voetbal, organiseren we gezamenlijke evenementen en activiteiten, waardoor we de impact van het sponsorship vergroten. Met de populariteit van darts in Nederland en de sterke connectie tussen sport en gokken, biedt dit een unieke kans om de merkpositie van TOTO te versterken en haar rol als ondersteuner van de Nederlandse sport te benadrukken.''


Vijftal Dart Kings in actie op de European Darts Open

19 June 2024

Van 21 tot en met 23 juni vindt de European Darts Open plaats in het Duitse Leverkusen. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Raymond van Barneveld en Gian van Veen zijn aanwezig op dit toernooi in de Ostermann-Arena.

Van Gerwen en Noppert namens Nederland naar World Cup of Darts

18 June 2024

Michael van Gerwen en Danny Noppert gaan samen Nederland vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het jaarlijkse landentoernooi waarbij er in duo's gespeeld wordt, vindt plaats van 27 tot en met 30 juni in Frankfurt. Nederland behoort bij dit toernooi standaard tot de topfavorieten.

Michael van Gerwen slaagt er niet in titel te prolongeren in Polen

15 June 2024

Het is Michael van Gerwen niet gelukt om de Poland Darts Masters voor een tweede keer op rij op zijn naam te schrijven. In de halve finales van het World Series-toernooi in Gliwice ging hij onderuit tegen Rob Cross, nadat hij nog een uitstekende indruk had achtergelaten in zijn kwartfinale.

Scroll to top