Superieure Van Duijvenbode pakt zijn tweede Players Championship-titel

Dirk van Duijvenbode heeft zaterdag zijn tweede PDC-rankingtitel veroverd. Aubergenius was in Barnsley de beste van het deelnemersveld tijdens het twaalfde Players Championship-toernooi van het seizoen.

Superieure Van Duijvenbode pakt zijn tweede Players Championship-titel

De Westlander kende een zeer sterke start van het toernooi door Danny Baggish (6-2) te verslaan met een gemiddelde van 110. Vervolgens werden ook Peter Hudson (6-2), James Wade (6-4), Florian Hempel (6-2), Simon Whitlock (6-0) en Michael Smith (7-2) verslagen op weg naar de finale.

In de finale tegen Ryan Searle wist Van Duijvenbode een 2-4 achterstand om te buigen in een 7-4 voorsprong. Searle keerde echter terug 7-7 en miste tot opluchting van de Nederlander een matchdart in de beslissende leg. Van Duijvenbode mocht vervolgens wel juichen, nadat hij via dubbel 8 zijn derde matchdart benutte.

Vincent van der Voort was naast Van Duijvenbode de enige andere Nederlander die de laatste 32 haalde. Hij verloor van Scott Waites, die een ronde eerder ook al Michael van Gerwen uit het toernooi had gewipt. Raymond van Barneveld ging in de tweede ronde onderuit tegen Dimitri van den Bergh, terwijl Mensur Suljovic in de tweede ronde een einde maakte aan het toernooi van Danny Noppert. 


Team TOTO Dart Kings genomineerd voor SponsorRing

19 March 2024

De Stichting SponsorRingen heeft het dartteam TOTO Dart Kings opgenomen in de shortlist van deze prijs in de categorie sport. Op woensdag 5 juni wordt duidelijk of het team ook daadwerkelijk in de prijzen valt.

Scroll to top